ALGEMENE VOORWAARDEN & LEVERINGSVOORWAARDEN

 •  Shower-save is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer: 34348494. Het BTW nummer is NL001320137B79. Shower-save is gevestigd in Amstelveen, Jan Teulingslaan 63.
 • Bereikbaarheid: je kunt ons voor al je vragen het makkelijkste bereiken per mail: info@shower-save.nl  Wil je liever telefonisch contact? Mail ons dan je telefoonnummer, dan bellen we je binnen 1 werkdag terug.

Onderstande voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst bij  Shower-save:

 • Levering:  De pakketjes leveren wij persoonlijk af bij het postkantoor/Gamma. Meestal duurt het dus een paar dagen voordat je je bestelling ontvangt.
 • Je kunt binnen 14 dagen aangeven dat je je bestelling wilt annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om je douchekop te retourneren. Je kunt de douchekop dus gewoon uitproberen. Maak hem wel goed droog voordat je hem weer terug in de doos doet. De portokosten van de retourzending zijn voor jou eigen rekening.
 • Wanneer wij jou bestelling terug ontvangen, betalen wij jou het aankoopbedrag zo snel als mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending terug. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren.
 • We doen ons uiterste best om alles soepel te laten verlopen. Is er toch iets niet gegaan zoals je had verwacht, neem dan contact met ons op. We zoeken graag mee naar een oplossing. Je kunt ons een mail sturen op info@shower-save.nl  Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur(hier). Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform vind je hier. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de EU.
 • Omschrijving: we streven ernaar het aanbod zo nauwkeurig als mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Mochten we onverhoopt eens een foutje maken, dan kun je ons er niet aan houden.
 • We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Na een bestelling ontvang je automatisch een mail van TrustPilot om een review over shower-save te geven. Wij versturen geen nieuwsbrieven, maar versturen we wel updates.
 • Shower-save garandeert dat de door ons geleverde producten geschikt zijn voor het doel waarvoor zij op grond van de door shower-save verstrekt informatie bestemd zijn en garandeert dat de producten voldoen aan de eventuele wettelijke verplichtingen en andere overheidsvoorschriften die gelden voor dat gebruiksdoel.
 • Shower-save garandeert dat de door haar geleverde producten worden geproduceerd respectievelijk geleverd met respect voor mens en milieu.
 • De aansprakelijkheid van shower-save(anders dan productaansprakelijkheid) is beperkt tot directe schade en het bedrag van de netto factuurwaarde van het product. Shower-save is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte schade.

Wij adviseren de douchekop minstens tweemaal per jaar te ontkalken.

 • Op  alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.